Werkgebeid

OPGERUIMD STAAT NETJES MET OPRUIMCOACH PAT & L’ABEILLE


Ook als opruimcoach, specifiek Garderobe coach ben ik actief. Ik geef lezingen waarbij ik uitleg hoe je nu te werk gaat om de kleerkast opgeruimd te maken en te houden.


Wordt dit het jaar waarin je orde op zaken stelt? In de huidige maatschappij is iedereen druk in de weer om alles geregeld te krijgen. Dankzij de opruimcoach wordt de uitdaging van opruimen een fluitje van een cent.


De opruimcoach en meer specifiek garderobecoach helpt je een opgeruimd leven te creëren waarbij je nieuwe uitdagingen niet meer uit de weg gaat. Het is noodzakelijk om op te ruimen. We hebben allemaal veel rommel en zien soms het bos door de bomen niet meer. Zo kan onze energie niet stromen en stuiten we op allerlei problemen.


Als garderobecoach help ik je structuur en netheid creëren in je kleerkast. De kleerkast is een weerspiegeling van wie je bent, hoe je je voelt en hoe je in je leven staat.


Eens de rommel opgeruimd is, krijg je weer ademruimte, rust en creativiteit om de dingen anders aan te pakken.

De Encaustic techniek of bijenwas techniek is de basis waarvan ik vertrek.


Zo ontstond mijn eigen label Pat & l'abeille en geef ik workshops over deze techniek.


Het is een boeiende, verrassende techniek waar intuïtie een grote rol speelt. Laat je verrassen door de flow van het moment en je krijgt verbluffende resultaten.Patricia Van Hoecke

BIJENWAS • ART • WORKSHOPS


0496/04.82.08 • info@patlabeille.beFB Pat & l'abeille